Wimperlifting

Wimperlifting zal uw gezicht verfraaien. U hoeft zich maandenlang geen over de vorm van uw wimpers zorgente maken.

Wakker worden met volle, lange en gekrulde wimpers – wie droomt er niet van? Niets is immers zo bepalend voor je blik als een paar lange, wuivende wimpers. Van nature niet gezegend met lange wimpers? Dan ga je heel blij worden van de wimperlifting. LVL staat voor Lash Volume Lift en zorgt dankzij een semi-permanente krulmethode voor optisch vollere, langere en gelifte wimpers. Wat dat betekent? Minder tijd doorbrengen met je wimperkrultang, mascara of wimpwrextensions, en meer tijd voor leukere dingen.

Waarom een lash lift of LVL?

Waarom niet?! LVL of een lash lift bespaart je ten eerste een hoop tijd (zes weken lang, om precies te zijn), geld (bye bye dure mascara) en frustratie (panda-ogen of samengeklonterde wimpers, anyone?). En alsof dit nog niet genoeg redenen zijn, is een LVL behandeling voor iedereen geschikt. Of je nu veel, weinig, donkere, lichte, lange of korte wimpers hebt, alle wimpers worden mooier van deze behandeling. Voor lichte wimpers is een LVL treatment vaak een echte game changer. Omdat een groot gedeelte van blonde wimpers normaal niet zichtbaar is, lijken je wimpers na een behandeling immens. Bovendien heeft een LVL behandeling een stuk minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld wimperextensions. 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling worden je bovenwimpers over een bol, siliconen vormpje gekamd, waarna een liftende gel wordt aangebracht. Na tien minuten wordt de gel weer verwijderd en worden je wimpers geneutraliseerd met een vloeistof. Je wimpers worden hierdoor vanaf de wortel gelift en lijken tot wel twee keer zo lang. Wil je je wimpers nog meer laten opvallen? Dan kun je ze na de behandeling ook nog laten verven voor een extra intense blik. Een behandeling duurt over het algemeen niet langer dan 1 uur en je hebt tot wel 6 weken plezier van je gelifte wimpers.

Is de behandeling geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die elke dag mooie wimpers wil, zonder daar ook maar enige moeite voor te doen. En wie wil dat nou niet? Of je nu een superactief leven hebt en iedere week een halve marathon loopt of een moeder van 4 kinderen bent die wel wat extra tijd kan gebruiken, LVL of een lash lift maakt het leven gewoon een stukje makkelijker.

Wil jij ’s ochtends je kostbare tijd liever aan leukere dingen besteden, of ben je je mascara en wimperkruller gewoon helemaal zat? Dan moet je deze behandeling zeker proberen. Klik hier voor een overzicht van de beste beautysalons die een LVL wimperbehandeling of lash lift aanbieden.

Met VITALINA STYLIST boek je je favoriete treatments eenvoudig online – makkelijk, zonder gedoe en waar en wanneer je maar wil.


Intakegesprek WIMPERS en/of WENKBRAUWEN €0,00 15 minuten
· Gratis Intakegesprek Met Optie Tot Behandeling
· Ben je voor het eerst? Kies dan eerst deze optie! Een intakegesprek is geheel vrij blijvend, het is ook mogelijk om direct behandeld indien dit gewenst is en de planning dit toelaat.
 
Wimpers liften en verven ( 1 uur 20 min ) €72
inclusief reinigen, fixeren van siliconenrollers op het bovenooglid, fixeren van wimpers op siliconenrollers, behandeling met chemische samenstellingen voor lifting, verven met een permanente kleur , behandeling met een mengsel om de wimpergroei te verbeteren.

Wimper liften ( 50 min ) €60
inclusief reinigen, fixeren van siliconenrollers op het bovenooglid, fixeren van wimpers op siliconenrollers, behandeling met chemische samenstellingen voor lifting, behandeling met een mengsel om de wimpergroei te verbeteren.

Wenkbrauwen Liften (inclusief waxen, epileren, styling,1 uur) €60
reinigen, fixeren, behandeling met chemische samenstellingen voor lifting, waxen, epileren, styling, behandeling met een mengsel om de wenkbrauwen te verbeteren.

Wenkbrauwen Liften Plus (inclusief waxen, epileren, styling, verven, 1 uur 30 min) €84
reinigen, fixeren, behandeling met chemische samenstellingen voor lifting, verven met een permanente kleur, waxen, epileren, styling, behandeling met een mengsel om de wenkbrauwen te verbeteren.