Wimperextensions

wimperextensions_one_by_one
One-by-One

Hoe lang gaan wimperextensions mee?

wimperextensions_one_by_one
Wimperextensions One by One

De gemakkelijkste manier om een ​​altijd heldere, expressieve look te krijgen, zelfs zonder make-up, is door wimperextensions te doen. Als je aan deze procedure denkt, vraag je je waarschijnlijk af hoe lang wimperextensions meegaan? We zullen deze vraag beantwoorden en u vertellen wat de duur van het dragen van synthetische wimpers bepaalt en hoe deze kan worden verlengd.

Gemiddeld duurt het dragen van kunstharen 3 tot 8 weken. Hoe lang wimperextensions meegaan en genieten van een onberispelijke look, hangt af van de volgende factoren:

 • Naleving van de technologie van de procedure.

Als gevolg van de verlenging worden één (en als we het hebben over volumetrische technieken, dan twee, drie en zelfs meer) kunstmatige aan elke inheemse wimper bevestigd. Als het werk wordt gedaan volgens alle regels van de technologie en in overeenstemming met de veiligheidsnormen, kan synthetisch haar alleen uitvallen samen met het natuurlijke haar waaraan het is gehecht.

De fouten van de meester kunnen niet alleen het ideale uiterlijk kosten, maar ook de gezondheid van de ogen, natuurlijke wimpers. Daarom moet service van hoge kwaliteit uw topprioriteit blijven. Dit is een garantie voor een vlekkeloos verlengingsresultaat, comfort bij dagelijks gebruik, de afwezigheid van zelfs de kleinste risico’s voor de ogen en de aangeboren wimperlijn.

 • De kwaliteit van de materialen.
One-by-One

Hoe lang wimperextensions meegaan, hangt af van de kwaliteit van de gebruikte synthetische haren. Een goede wimperstylist zal niet besparen op verbruiksartikelen, omdat dit de uitkomst van het werk beïnvloedt, wat betekent – de terugkeer van klanten. Daarom zijn goede vakmensen alleen gewapend met de producten van de beste fabrikanten (Lovely, Enigma, Vivienne, Barbara).

Het eindresultaat en de duurzaamheid ervan hangen ook af van de kwaliteit van de lijm – een product van lage kwaliteit fixeert het ene haar op het andere erger, kan een acute allergische reactie veroorzaken, een intens verlies van trilhaartjes veroorzaken.

 • Synthetische wimperparameters.

Hoe lang de verlengde wimpers meegaan, wordt bepaald door hun parameters – lengte, diameter, gewicht. Als voor de procedure te dikke en/of lange haren worden gekozen, kunnen natuurlijke wimpers afbreken onder hun overgewicht.

Daarom is het voor verlenging beter om gewichtloze ultradunne kunstmatige wimpers met een kleine dikte te kiezen. Ze kunnen een, twee of zelfs meer voor een natuurlijke worden bevestigd zonder de gezondheid te schaden. Daarnaast zijn ze minder grillig, laten ze zich goed zien bij langdurig dragen en geven ze een prachtig natuurlijk resultaat.

 • Individuele kenmerken.

Vernieuwing van de ciliaire rij is een natuurlijk continu fysiologisch proces, waardoor dagelijks 5 tot 7 natuurlijke haren verloren gaan.

Wimpers vormen, groeien, vallen uit en er verschijnen nieuwe jonge haren op hun plaats. Dit proces is op geen enkele manier afhankelijk van de verlenging, maar het is belangrijk dat de duur van de levensduur van natuurlijke wimpers voor verschillende mensen aanzienlijk kan verschillen. Voor sommigen gebeurt dit sneller en voor anderen langzamer, wat direct van invloed is op de slijtageperiode van synthetische trilhaartjes.

Ook hoe lang wimperextensions meegaan, kan worden beïnvloed door het natuurlijke niveau van vettigheid van de huid. Voor meisjes met een vette huid is correctie meestal iets eerder vereist – al binnen 2-3 weken na de hoofdprocedure. Contact met talg heeft een negatieve invloed op de eigenschappen van de wimperlijm, wat leidt tot een vermindering van de duur van de extensionslijtage.

 • Geselecteerde techniek en volume.

De maximale duur van het dragen van synthetische wimpers is tot 8 weken, maar niet elk volume en effect is bestand tegen deze periode. Als we het hebben over hoe lang de klassieke verlengde wimpers meegaan, wanneer één kunsthaar aan één natuurlijke haar wordt bevestigd, wordt de wimperrij onderworpen aan minimale stress. Maar bij kleine volumes breekt zelfs één uitgevallen wimper de gelijkmatigheid van de lijn.

De volumes van 2D en 3D geven een verbluffend resultaat van het transformeren van de look – de ogen worden helderder, de look is expressiever, het wordt mogelijk om kleine onvolkomenheden in het uiterlijk te corrigeren. Maar naarmate het volume toeneemt, neemt ook de belasting toe. Daarom wordt aanbevolen om dergelijke technieken op te bouwen niet langer dan 1,5-2 maanden te dragen.

Hypervolumes 4D-6D en meer zijn extreme uitbreidingsopties die niet geschikt zijn voor langdurig permanent dragen. Zelfs met het gebruik van ultradunne trilhaartjes wordt een vrij sterke belasting op de natuurlijke ciliaire rij gecreëerd. Maar het zijn de hypervolumes 4D, 5D, 6D en 9D die het langst worden gedragen vanwege hun hoge dichtheid – als een of meerdere trilhaartjes eraf vallen, zal de resulterende “opening” overlappen met aangrenzende en blijft de lijn gelijkmatig en netjes .

 • Verzorging van wimpers na extension.

Soms wordt de draagtijd van het dragen van wimperextensions door de cliënt zelf ingekort, zonder het advies van de wimpermaker over de verzorging na de ingreep op te volgen. Contact met vocht op de eerste dag na de procedure, het gebruik van cosmetica met oliën in de samenstelling voor huidverzorging rond de ogen, zout water, directe ultraviolette stralen, mechanische schade – dit alles heeft een slecht effect op het resultaat van de opbouw- op zijn duurzaamheid.

 • Wanneer een correctie aanbrengen.

De eerste keer na de verlenging kun je geen genoeg krijgen van het resultaat – je hoeft de wimpers niet elke dag met mascara te verven, de look is altijd expressief, de verlengde haren zijn comfortabel, ze veroorzaken geen ongemak in het dagelijks leven. Maar naast een aantal voordelen is er een relatief nadeel: wimpers moeten regelmatig worden bijgewerkt. Zonder tijdige correctie, in plaats van verbluffende dichtheid en pracht, krijg je een ongelijkmatige wimperlijn, een slordige look.

Hoe lang gaat wimperextension mee en hoe snel moet je voor correctie naar een wimpermaker? Gemiddeld is er 3 weken na de hoofdsessie een tegenbezoek nodig. Gedurende deze tijd zullen sommige van de inheemse (en daarmee kunstmatige) haren uitvallen, en als resultaat zullen de algehele lijn, lengte en dichtheid van de ciliaire rij ongelijkmatig worden.

Tijdige correctie stelt u in staat om een ​​goed verzorgd en verzorgd uiterlijk van wimpers te behouden. Tijdens het uitvoeren van de procedure verwijdert de wimpermaker die synthetische haren die buiten de lijn van de toekomstige rij uitsteken, en bevestigt nieuwe synthetische haren om de oorspronkelijke wimpers vrij te maken. Ook kan de meester aanbieden om de verlenging opnieuw uit te voeren, waarbij alle resterende verlengde wimpers worden verwijderd. Deze optie is vaak geschikter, omdat u hiermee een vlekkeloos resultaat volledig kunt bijwerken en herstellen.

Hoe lang kun je wimperextensions dragen zonder de natuurlijke te beschadigen? Topwimpers raden aan om niet vaker en niet minder dan eens per 6 maanden een pauze te nemen van het opbouwen. Tijdens deze periode moeten de haren goed worden verzorgd om ze te versterken en voor te bereiden op de volgende procedure.

 • Topmanieren om de levensduur van wimperextensions te verlengen.

Wanneer de verlengingsprocedure voorbij is, rijst de vraag: hoe zorg je voor de trilhaartjes zodat ze zo lang mogelijk meegaan en er tegelijkertijd verzorgd uitzien? Hier zijn enkele eenvoudige richtlijnen voor het verlengen van de lengte van uw hair extensions:

Volg de 24-uurs regel. Volledige polymerisatie van de lijm duurt precies één dag. Gedurende deze periode moet u wimpers beschermen tegen plotselinge temperatuurveranderingen, contact met water, stoom, ultraviolet licht.

Weiger verzorging met oliën voor het ooglidgebied, de huid rond de ogen. Onder invloed van vetzuren lost de wimperlijm op, wat leidt tot een vermindering van de draagtijd van het materiaal. Maar deze beperkingen zijn alleen van toepassing op het gebied rond de ogen – anders kunt u alle conventionele middelen gebruiken.

Minimaliseer mechanische belasting. Uitbreiding verliest snel zijn onberispelijke uiterlijk als je de trilhaartjes constant met je handen aanraakt, eraan trekt, in je ogen wrijft. Om dit te voorkomen, kam je je wimpers voorzichtig met een speciale borstel, probeer niet te slapen met je gezicht in het kussen, wrijf niet in je ogen met een handdoek na het wassen – dep voorzichtig het resterende vocht.

Nu weet je alles over hoe lang wimperextensions meegaan en welke factoren de draagduur bepalen. En door deze basisaanbevelingen in acht te nemen, kunt u de duurzaamheid van het resultaat verlengen, de helderheid en expressiviteit van uw ogen voor een lange tijd behouden.


Wimpers

 • Wimpers liften en verven ( 1 uur 20 min ) €72
 • Wimper liften ( 50 min ) €60
 • Wimpers verven (30 min ) €24
 • Wimperextensions “One by One” (2 uur) €84 + het cadeau (een oude Wimperextensions verwijderen)
 • Wimpervulling na 2 weken (1 uur) €42
 • Wimperextensions verwijderen (30 min) €24