Gellak en kunstnagels verwijderen

Gellak en kunstnagels verwijderen

Gellac is misschien wel een van de grootste schoonheidsuitvindingen ooit. Laat me het uitleggen: gellac heeft een lange levensduur waar geen gewone nagellak mee zou kunnen concurreren. Kortom, je kunt tot vier weken lang perfecte nagels hebben zonder zorgen.

Nu het enige nadeel? Verwijdering. Sinds de COVID-19-pandemie toesloeg, is een van de belangrijkste vragen die ik heb ontvangen: ‘Hoe krijg ik deze gel eraf zonder mijn nagels te beschadigen?’ Helaas, in tegenstelling tot gewone poetsmiddelen, komen ze er niet uit met een simpele veeg van aceton, het kost wat werk. En helaas, als je het niet goed doet, kun je je nagels beschadigen.

Zelfs als je manicur vier weken vasthoudt, is het tijd om ermee te stoppen.

Verderop een uiteenzetting over hoe u uw gelmanicure precies kunt verwijderen.

Nooit nooit helemaal je natuurlijke nagel vijlen. Een gelmanicure bestaat meestal uit maximaal vier lagen gellak, dus je moet allen kleurlaag verwijderen.

Gellac en polyacrygel kunnen niet met aceton verwijderd worden.

Vervolgens beweegt u de nagelriem weg met een houten stok en verkort u de lengte van de nagel met een nagelvijl.

Daarna kunt u uw nagels bedekken met elke nagellak. Nadat de lak is opgedroogd, smeer je de nagelriem in met nagelriemolie of handcrème. Maar raadpleeg zo snel mogelijk een specialist voor een professionele manicure.


Manicure Basis (30 min) €30

● Desinfectie van de handen.

● De verzorging van nagels en nagelomgeving.

● Oude gellak of nagellak verwijderen

● Verzachten van de nagelriem met olie.

● Massage met handcrème.